Κοιλιάρας: “Γνωρίζω ότι είναι μεγάλες οι απαιτήσεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ μίλησε ο Γιάννης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104,2 που τόνισε ότι “οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός αφού έχει ζήσει καλές και μεγάλες στιγμές με την ομάδα”.

“Υπήρχε μια προφορική συμφωνία από την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Σεροπιάν και μου είπε για τον ΟΦΗ, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Είχα προτάσεις όμως δεν το σκέφτηκα καθόλου. Με βοήθησε πολύ η επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ που ήθελαν πολύ για να έρθω στην ομάδα. Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν έρθει στο Ηράκλειο ο κύριος Σεροπιάν. Και όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος ο προπονητής τότε δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Σκέφτηκα μόνο την πρόταση του ΟΦΗ και δεν υπήρχε λόγος ότι θα εξετάσω άλλες προτάσεις. Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ και ήθελα να έρθω” ήταν τα πρώτα λόγια του Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή μιλώντας στην εκπομπή “Μέσα και έξω από τα γήπεδα” με τον Τάσο Βαρδάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Γιάννης Κοιλιάρας

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και με τον κόσμο του. Το μόνο που ήθελα όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Σεροπιάν ήταν να κλείσει γρήγορα αυτή η υπόθεση”.

Για την σχέση του με τον Μουράτ Σεροπιάν: “Είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαϊκή. Είχε έρθει στην ομάδα την περίοδο που είχε βγει στην επιφάνεια η υπόθεση των στημένων αγώνων. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξε ότι με πιστεύει και ότι στηρίζεται σε εμένα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γενικά για τους προπονητές μου όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ. Κάνει επαγγελματική και άψογη προπόνηση και έχει πολύ καλή συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές. Είναι προπονητής με σύγχρονες ιδέες”.

Για τις απαιτήσεις του ΟΦΗ: “Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός αφού έχει ζήσει καλές και μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι περαστική για τον ΟΦΗ, να πάρουμε την άνοδο και στην συνέχεια να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε αρκετά και να βοηθήσουμε την ομάδα”.

Για την αντιμετώπιση που θα έχει ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική: “Πάντα οι μικρές ομάδες όταν παίζουν με τις μεγαλύτερες, έχουν έξτρα κίνητρο. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε εμείς τον ρυθμό και να τον επιβάλουμε. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι συγκέντρωση και ψυχή. Είναι στοιχεία που πρέπει να τα δείξουμε στην κατηγορία”.

Για το αν συμβουλεύτηκε τον πατέρα του: “Ο πατέρας μου με βοηθάει πάντα, έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο. Αλλά όταν έμαθε όταν μίλησα με τον κύριο Πολεμαρχάκη και του είπα ότι έχω πρόταση από τον ΟΦΗ, με συμβούλευσε και εκείνος να έρθω στον ΟΦΗ”.

Για την παρουσία του στον Ηρόδοτο: “Δεν νομίζω ότι περίμεναν τις εμφανίσεις μου με τον Ηρόδοτο γιατί πιστεύω ότι στο Ηράκλειο γνωρίζουν ποιος είμαι. Είχα και άλλες προτάσεις λόγω των εμφανίσεων μου αλλά η δυναμική του ΟΦΗ δεν είχε καμία σχέση με αυτές των ομάδων που με είχαν πλησιάσει”.

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος με τον αδερφό του, Δημήτρη: “Έχουμε βρεθεί ξανά αντίπαλοι αλλά δεν είχε αγωνιστεί τότε γιατί ήταν τραυματίας. Είναι κοντά στον Ιάλυσο αλλά ο καθένας θα σκεφτεί την ομάδα του. Εάν αγωνιστούμε και οι δύο, θα με χαροποιεί το γεγονός ότι θα είμαστε αντίπαλοι με τον Δημήτρη. Έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες αλλά αν αγωνιστώ και εγώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι ένα ωραίο και διαφορετικό συναίσθημα”.

Για την ενίσχυση του ΟΦΗ: “Τόσο καιρό διαβάζω τα παιδιά που έχουν κλείσει, νομίζω ότι παίζει ρόλο και η παρουσία του κυρίου Σεροπιάν που γνωρίζει τις κατηγορίες. Ξέρει τι παίκτες που πάει να πάρει, ο ΟΦΗ έχει κάνει καλές κινήσεις και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Το μόνο που θέλω είναι να στηρίξουν την ομάδα, όπως το κάνουν κάθε χρονιά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 100% με την φανέλα του ΟΦΗ για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τον Ηρόδοτο: “Αυτό μας είχε στενοχωρήσει πολύ και μακάρι να μην είχε γίνει. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλη την χρονιά. Μετά την παρουσία του κυρίου Πετράκη προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν άθλο, δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος και κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε”.

Για την αποχώρηση του από τον Εργοτέλη: “Δεν έχω παράπονο προς την ομάδα αλλά μια πικρία προς κάποιους άνθρωπους που περίμενα να είναι ειλικρινείς. Από τον Εργοτέλη δεν έχω κανένα παράπονο, έχω φάει ψωμί εκεί και μακάρι η ομάδα να παραμείνει ψηλά. Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν με πίστεψαν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook