“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 17 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση στον ΟΦΗ. Στην πρώτη γραμμή των επιλογών είναι παίκτες από την Κρήτη. Τελευταίο απόκτημα ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός μέχρι πρότινος του Ηροδότου αποτελεί προσωπική επιλογή του Μουράτ Σεροπιάν. με τον οποίο συνυπήρξαν στην Παναχαϊκή. «Για μένα είναι σημαντική η παρουσία του προπονητή. Είναι ένας πρόσθετος λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια», δήλωσε ο Κοιλιάρας. ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο δις. Εργοτέλη δις. ΠΑΝΟΜ.

Live Sport

Καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον οτον ΟΦΗ οι ανακοινώσεις ενίσχυσης. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει εντάξει μέχρι τώρα στο ρόστερ τους Φαζό, Περογαμβράκη. Φαμπινιο, Φραγκουλάκη. Μπολάκη. Δαμιανάκη και χθεε ήταν η σειρά του Γιάννη Κοιλιάρα να τους ακολουθήσει. Ο Μουράτ Σεροπιάν τον γνώριζε από την κοινή tous θητεία στην Παναχαϊκή και από τη στιγμή που ο 27xpovos έμεινε ελεύθερος από τον Ηρόδοτο, ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στους Μελανόλευκους. «Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια αυτή», ανέφερε.

Γάτα

Καλή «χημεία» διαθέτουν τουλάχιστον μέχρι τώρα οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν τον ΟΦΗ με τον Ερασιτέχνη. Επειτα από πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή, από την ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κοινή συνεδρίαση στα γραφεία του Ερασιτέχνη και στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις δυο πλευρές. «Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θα πρέπει να το καθιερώσουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα» ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Δανδάήης επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook