Έφτασε τους 13 και συνεχίζει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με εντυπωσιακό τρόπο, ο ΟΦΗ μέσα σε 10 ημέρες έκλεισε μεγάλο μέρος του ρόστερ και πλέον “φορτσάρει” και για τις κινήσεις που θα κάνουν την διαφορά, ακόμα μεγαλύτερη.

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών, ο ΟΦΗ κράτησε όχι μόνο να κλείσει με επιτυχία τα εσωτερικά του μέτωπα διατηρώντας στην ομάδα τους παίκτες που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον όπως οι Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Μαρτσάκης αλλά και εκείνους που η παρουσία τους κάνει την διαφορά στην κατηγορία όπως είναι ο Αλέξης Περογαμβράκης.

Πέραν των εσωτερικών μετώπων που έκλεισε με την παραμονή ενός βασικού κορμού για τα επόμενα χρόνια, ο ΟΦΗ έκλεισε αρκετές “τρύπες” του ρόστερ του δημιουργώντας αισίως έναν πυρήνα 14 ποδοσφαιριστών που δίνουν την δυνατότητα στον Μουράτ Σεροπιάν να λέει πως δεν έμεινε στα λόγια αλλά τα έκανε πράξη αφού κάθε μέρα η ομάδα ανακοινώνει και έναν παίκτη δείχνοντας ότι ο προγραμματισμός λειτουργεί άψογα.

Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ έχει στο ρόστερ του 13 ποδοσφαιριστές, τους εξής παρακάτω:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Βλάχος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μπολάκης
Κοιλιάρας
Παπατζίκος
Ραπτάκης
Φαζός
Δαμιανάκης

ΜΕΣΟΙ
Φαμπίνιο
Γκούμας
Φραγκουλάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Περογαμβράκης
Μαρτσάκης
Τζέκος

Ο Μουράτ Σεροπιάν θα έχει στην διάθεση του όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα θα έχει στην προετοιμασία και παιδιά από την Κ20 που θα τους δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να τις αρπάξουν από τα μαλλιά όπως έκαναν οι Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός.

Πλέον, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και αφού κλείσουν τα κενά που ο “Σέρο” επιθυμεί, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από το “πάνω ράφι” προκειμένου το ρόστερ του να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Άλλλωστε, μιλάμε για μια τεράστια αγορά, στην Ελλάδα, που δείχνει να είναι δυσανάλογη με την οικονομική κρίση αλλά και με τις ομάδες σε Σούπερ Λιγκ ή Football League που μπορούν να προσφέρουν αυτά που προσφέρει ο ΟΦΗ. Κατά συνέπεια, είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ θα βρουν ευκαιρίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα παρουσιάζονταν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook