Τρεις πρώην του ΟΦΗ στην Λάρισα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα αγωνίζονται στην Λάρισα την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Κούγια να κάνει γνωστές τις συμφωνίες.

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τελειώσει οι μεταγραφές στη λαρισινή ομάδα των Μανώλη Μονιάκη (θα παίζει στην αριστερή πλευρά μαζί με τους Κοντοχρήστο, Νικολόπουλο που προέρχονται από την Παναχαϊκή, τον δεύτερο τον είχε αποκτήσει πρόσφατα η πατρινή ομάδα), Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Δημήτρη Κομεσίδη.

Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ και τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα, αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων και δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και από τον Ολυμπιακό, για να επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ, όπου ανήκε μέχρι πριν λίγες μέρες.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ είναι 27 χρόνων ομογενής τερματοφύλακας και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί μεταξύ άλλων τις εστίες των ΟΦΗ, Θρασύβουλου, Δόξα Δράμας ενώ ο τρίτος ποδοσφαιριστής είναι ο Μανώλης Ροβίθης.

πηγή: eleftheria.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook