“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 20 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Δύο ακόμη παίκτες εντάχθηκαν στον ΟΦΗ. ο Στέφανος Μαρτσάκης και ο Αρης Βλάχος. Υπέγραψαν, αφού προηγουμένως συμφώνησαν σε όλα με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ. Αντίπα Σηφάκη. και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος. Γιάννη Πολεμαρχάκη. 0 Μαρτσάκης είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την ΠΑΕ ΟΦΗ ως επαγγελματίας, αλλά η ΕΠΟ δεν του εξέδωσε δελτίο Τώρα. όμως. έφτασε η ώρα να παίξει στην κρητική ομάδα. Οπως δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι και εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας. Η ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει. Εχει δυναμική και κόσμο. Εχει έναν προπονητή που είναι γνώστης των κατηγοριών, αλλά και μια ομάδα επιχειρηματιών που έχει όραμα για την ομάδα».

Goal

Η ενίσχυση του ΟΦΗ βάσει των επιλογών του Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να συνεχιστεί με τους Γκαστόν Γκονζάλες και Γιώργο Πυθαρούλη. 0 Αργεντινός αμυντικός μέσος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΑΟΧ, ενώ ο Ελληνας αμυντικός αυτή της Επισκοπής. Αμφότεροι όπως αναφέρουν οι πληροφορία εντός της ημέρας θα βρίσκονται στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψουν τα συμβολαιά τους. Όπως συνέβη χθες με τoυς Στέφανο Μαρτσάκη και Αρη Βλάχο, με τη διοίκηση των «μελανόλευκων» να ανακοινώνει πως συμπλήρωσε μια ενδεκάδα μεταγραφές. Από το μέτωπο των ανανεώσεων, θετική εξέλιξη υπήρξε με τον Γιώργο Γιαγκόζη καθώς ο 20xpovos πορτιέρο απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Το τυπικό σκέλος δύο ακόμα μεταγραφών ολοκληρώθηκε χθες για τον ΟΦΗ, καθώς εντάχθηκαν στο δυναμικό του ο Άρης Βλάχος και ο Στέφανος Μαρτσάκης. Ο 21 χρόνος Βλάχος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην πορεία αγωνίστηκε σε Βατανιακό, Ερμή Ζωνιανών και Άλιμο. Ο 25χρονος Μαρτσάκης είναι επιθετικός, παλιότερα αγωνίστηκε σε Πλατανιά, Επισκοπή και Χανιά, ενώ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΟΦΗ. Τότε ωστόσο προέκυψε κώλυμα με την έκδοση του δελτίου του και δεν μπόρεσε να παίξει σε επίπεδο Ιούπερ Λίγκας. Τώρα που ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες, θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη μαυρόασπρη φανέλα, αποτελώντας το 11ο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook