Επέλεξε Κισσαμικό ο Γιαγκιόζης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ομάδα των Χανίων επέλεξε ο 20χρονος τερματοφύλακας αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα μετά τα τελευταία 24ωρα. To Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Την εστία του Κισσαμικού και όχι αυτήν του ΟΦΗ θα υπερασπίζεται τελικά ο Γιώργος Γιαγκιόζης δίνοντας μάλιστα το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Κισάμου.

Τι άλλαξε όμως σε σχέση με το χθεσινό δημοσίευμα ότι ο Γιαγκιόζης παραμένει στον ΟΦΗ; Τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Γιαγκιόζης συναντήθηκε με τον Γιώργο Βλαστό που σε συνεννόηση με τον Μουράτ Σεροπιάν του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον ΟΦΗ. Μάλιστα, το αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν τέτοιο που φαινόταν ότι τελικά ο Γιαγκιόζης θα παρέμενε στο ρόστερ του ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια. Όπως γράψαμε και εμείς χθες.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μουράτ Σεροπιάν επικοινώνησε με τον Γιώργο Γιαγκιόζη δείχνοντας του με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι τον υπολογίζει δίνοντας του βασικό ρόλο και όχι… συμπληρωματικό. Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ τον διαβεβαίωσε ότι τον υπολογίζει αρκετά και μάλιστα του συνέστησε να τον περιμένει να έρθει στο Ηράκλειο ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις είχε. Και προφανώς αυτό δεν συνέβη με τον Γιαγκιόζη να πηγαίνει στα Χανιά και να συμφωνεί με τον Κισσαμικό πιστεύοντας ότι εκεί θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από ότι στον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook