“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 21 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

τον ΟΦΗ, μετά τη συμφωνία με τους Πιθαρούλη, Γιαγκιόζη, κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, Ο λόγος για τον έμπειρο μεσοεπιθετίκό Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το 2011 έχοντας αγωνιστεί σε Πλατανιά, AO Χανιά, Απόλλωνα Σμύρνης και Επισκοπή.
Από εκεί και πέρα, χθες δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση κάποιου παίκτη ρπό τη διοίκηση. Σήμερα ή αύριο πάντως αναμένεται να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας με τους Παπατζίκο, Γκούμα. Αύριο αναμένεται στο Ηράκλειο ο κόουτς Σεροπιάν. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Live Sport

Υστερα από έξι χρόνια ο 26χρονος κεντρικός μέσος Γιώργος Πιθαρούλης επιστρέφει στον ΟΦΗ, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τους Ασπρόμαυρους και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τη μετακίνηση του 27χρονου στόπερ Αλέξανδρου Παπατζίκου. Στο μεταξύ, παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Αρης Βλάχος. Ο 21χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Αλιμο και μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, δήλωσε: «Είναι ποήύ σημαντικό για μένα αυτό το βήμα. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα με μεγάήη ιστορία. Πρέπει όσοι ήρθαμε σε αυτήν την ομάδα να αναήογιστούμε τις ευθύνες μας και να ανεβάσουμε την ομάδα. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα θα τα καταφέρουμε». Η κρητική ομάδα προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Στέφανο Μαρτσάκη. αλλά και με τον 20χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για τον 27χρονο πρώην μέσο του ΑΟΧ, Γκαστόν Γκονζάλες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook