Τελείωσε η πρώτη “παρτίδα” παικτών και πάμε στην επόμενη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι 15 ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν σήμερα, με τελευταίο τον Πιθαρούλη, είναι εκείνοι που θα βρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας. Και μετά αναμένουμε το δεύτερο “πακέτο” μεταγραφών.

Οι 15 παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός), Γκούμας (μέσος), Παπατζίκος (κεντρικός αμυντικός), Νικολόπουλος (επιθετικός), Πιθαρούλης (κεντρικός αμυντικός και μέσος). Όλοι οι παραπάνω, μαζί με τα παιδιά από την Κ20 που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία (και ανάλογως το τι θα πράξουν θα φανεί αν θα συνεχίσουν ή όχι), θα είναι παρόντες στο πρώτο προσκλητήριο του Μουράτ Σεροπιάν, στο ραντεβού που θα δοθεί στις 18.30 στο “Βαρδινογιάννειο”.

Πλέον, οι μεταγραφικές εξελίξεις του ΟΦΗ μετατίθενται για τον Αύγουστο με σκοπό να γίνουν λίγες και καλές προσθήκες που θα προσδώσουν στο ρόστερ της ομάδας μια μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και μια αίσθηση υπεροχής έναντι των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας. Όπως αναφέραμε χθες, στον ΟΦΗ παρακολουθούν την υπόθεση της Κέρκυρας λόγω της παρουσίας του Παναγιώτη Ζορμπά. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που βλέπουν στον ΟΦΗ από τους “Φαίακες” και κατά συνέπεια θα πρέπει να υπάρχει μια υπομονή σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των επόμενων μεταγραφών. Στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν λίγες και καλές μεταγραφές και θεωρούν ότι θα βρεθούν “ευκαιρίες” μέσα στον Αύγουστο. Και όχι άδικα βέβαια αφού πλέον είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να δώσουν αυτά που προσφέρει ο ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook