“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 3 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στο πένθος βυθίστηκε η αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ από τον χαμό του Μιλτιάδη Καράτζη, πατέρα του Αντώνη. Για το θέμα αυτό, η ομάδα επιχειρηματιών των Κρητικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Καράτζη, για τον χαμό του Μιλτιάδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 79 ετών. Ο Μιλτιάδης Καράτζης υπήρξε ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος Κρητικός. Η απώλεια του είναι πλήγμα για τον τόπο και την κοινωνία μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Αντώνη Καράτζη για τον χαμό του πατέρα του. Αντώνη, κουράγιο και να ζήσεις να τον θυμάσαι». Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Με απόφαση που έλαβε η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης.

Goal

Για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών θα κινηθεί ο ΟΦΗ προκειμένου να συμπληρώσει το ράστερ του. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κοιλαρά στην αριστερή πτέρυγα και έναν επιθετικό. Την ίδια ώρα οι «μελανόλευκοι» εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μιλτιάδη Καρατζή. πατέρα του μέλους του ΔΣ Αντώνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook