Προχωρούν όλες οι διαδικασίες με ΕΕΑ, ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πλήρη λειτουργία κινούνται όλες οι υπηρεσίες του ποδοσφαιρικού τμήματος που αφορούν την δήλωση συμμετοχής και την διαδικασία της εκκαθάρισης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που αφορούν τα ανοιχτά ζητήματα του ΟΦΗ, πέραν του αγωνιστικού τμήματος. Γιατί αναμφίβολα υπάρχουν μια σειρά από σημαντικές ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στον δρόμο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ένας εκ των δικηγόρων που χειρίζονται τις υποθέσεις του ΟΦΗ, ο Μανώλης Φωτάκης επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη, όσο και με στελέχη της ΕΠΟ προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα που αφορά την συμμετοχή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Στον ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσουν κανονικά μέχρι την Τετάρτη, στην δήλωση συμμετοχής στην Γ Εθνική ενώ ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται όπως η έγγραφη ενημέρωση από την Σούπερ Λιγκ που αφορά τον υποβιβασμό του ΟΦΗ αλλά και την μη δήλωση συμμετοχής στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Παράλληλα, ο κύριος Φωτάκης είχε συναντήσεις και με την ΕΕΑ προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μετοχική σύνθεση του ΟΦΗ ενώ ο έγκριτος νομικός είχε προνοήσει – σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη – ώστε στην τελευταία Γενική Συνέλευση να υπάρχουν κανονικά τα θέματα που αφορούν την διάλυση της εταιρείας και την μη συμμετοχή στην Football League. Όσον αφορά την εκκαθάριση, στον ΟΦΗ αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ημερο να σημειωθούν εξελίξεις με τον ορισμό εκκαθαριστών προκειμένου να μπει σε μια σειρά αυτή η διαδικασία και να ξεκινήσει η εφαρμογή της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook