“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 4 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Προσεκτικές θα είναι οι τελευταίες κινήσεις, οι δύο μεταγραφές που θα κάνουν τη διάφορα και θα βοηθήσουν στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Ηδη οι άνθρωποι, του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα, αλλά δεν ανακοινώνουν ονόματα για ευνόητους λόγους Κατά τα λοιπά οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Μουράτ Σεροπιάν και το Σάββατο θα δοθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον Κισσαμικό.

Sportday

Και τυπικά έκλεισε χθες το θέμα της παραμονής του Μπάμπη Δαμιανάκη στον ΟΦΗ. Ο 20χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τον Αντύπα Σηφάκη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. «Σε πιστεύουμε, βάλε το κεφάλι σου κάτω να δουλέψεις και όλα θα πάνε καλά», είπε στον παίκτη ο επικεφαλής των επιχειρηματιών. Κατά τα άλλα. προχωρούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες με την ΕΠΟ και την ΕΕΑ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Goal

Oλοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Μπάμπη Δαμιανόκη, με τον 20χρονο αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο και να δηλώνει: «Η πόρτα του ΟΦΗ δεν έκλεισε ποτέ για μένα». Από την πλευρά του ο επικεφαλής της διοίκησης Αντίπας Σηφάκης κάλεσε τον νεαρό αμυντικό: «Να μην σε απασχολεί τίποτε άλλο από το να δείξεις τα προσόντα σου στο γήπεδο. Σε πιστεύουμε, βάλε το κεφάλι σου κάτω να δουλέψει και όλα θα πόνε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook