Καμία απόφαση για τα τμήματα υποδομής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεδρίασαν σήμερα στο “Βαρδινογιάννειο” με θέμα συζήτησης το μέλλον των τμημάτων υποδομής δίχως ωστόσο να παρθεί καμία οριστική απόφαση.

“Είναι τόσο σοβαρό το θέμα που δεν θέλουμε να πάρουμε λάθος αποφάσεις. Γνωρίζουμε ότι πιέζει ο χρόνος αλλά κάνουμε ότι μπορούμε” τόνισαν στο σημερινό Δ.Σ που έγινε στο “Βαρδινογιάννειο”. Είναι δεδομένο πως η υπόθεση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ έχει καθυστερήσει και μάλιστα αρκετά. Ήδη μπήκαμε στον Αύγουστο και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα τμήματα υποδομής, τους προπονητές και το μέλλον όλων αυτών των παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία του συλλόγου.  “Γνωρίζουμε ότι μας πιέζει ο χρόνος αλλά πρέπει να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση. Καλύτερα να καθυστερήσουμε λίγο παρά να πάρουμε μια λανθασμένη απόφαση που θα κάνει ζημιά στον ΟΦΗ” έλεγαν χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Αυτήν την στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Από μια πιθανή συνεργασία με το Λίντο μέχρι και την μετεγκατάσταση των ακαδημιών σε κάποιο από τα γήπεδα του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook