“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 5 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

 ΦΩΣ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μία μέρα πριν από την καταληκτική ημερομηνία έστειλε στην ΕΠΟ τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Έτσι οι Ηρακλειώτες μετά τον υποβιβασμό τους από τη Σούπερ Λίγκα θα λάβουν μέρος στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και ο τεχνικός Μουράτ Σεροπιάν έχει στη διάθεσή του τόσο τους παλιούς όσο και τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Ο Σεροπιάν δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και πεπεισμένος ότι η ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης, στη συνάντηση που είχε με την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Sportday

Ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μουράτ Σεροπιάν. στη χθεσινή συνάντηση με την ομάδα των επιχειρηματιών που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, αλλά και καλούς χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα», τους είπε ο Σεροπιάν.

Live Sport

Συνάντηση με τη διοίκηση είχε χθες ο τεχνικός των Ασπρόμαυρων Μουράτ Σεροπιάν. ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών, ενός για την αριστερή πλευρά και ενός επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook