Στο επίκεντρο η “τηλεοπτική στέγη” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα έσοδα απο ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και οι χορηγίες, είναι απο τα θέματα που θεωρούνται κρίσιμα αυτήν την εποχή για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα επιχειρηματιών, έχει ήδη ξεκινήσει την διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου στην Γ’ Εθνική. «Ο ΟΦΗ παραμένει ένα μέγεθος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να βρίσκεται σήμερα στην Γ Εθνική, αλλά πολύ σύντομα θα είναι εκεί που ανήκει. Η εμπορικότητα της ομάδας παραμένει σε υψηλό επίπεδο και υπ’ αυτό το πρίσμα γίνονται και οι συζητήσεις για τηλεοπτική στέγη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ. Οι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις επ’ αυτού. 

Για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, όπως έγινε γνωστό, πολύ σύντομα θα βρίσκονται στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ. Λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, αλλά και της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Γ Εθνική, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι περίπου στο 50% χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook