Θέλει δουλειά και παίκτες

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Κισσαμικό, στο πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς στο ΒΑΚ, εμφανίζοντας αδυναμίες κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Δεν τα κάταφερε ο ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς αφού ηττήθηκε με 0-2 από τον Κισσαμικό με γκολ των Σμίλτου και Λώττα.

Το φιλικό έγινε στο ΒΑΚ παρουσία φίλων του ΟΦΗ που είδαν την ομάδα να ξεκινάει καλά το ματς όμως μετά έμεινε από δυνάμεις.

Ο ΟΦΗ ήταν καλός στα πρώτα 30 λεπτά, όμως μετά η απόδοσή του έπεσε, κάτι φυσιολογικό αφού πρόκειται για το πρώτο φιλικό ματς εν μέσω προετοιμασίας.

Πάντως ο Σεροπιάν σίγουρα θα εντόπισε τα κενά, κυρίως επιθετικά, όπου ο ΟΦΗ θέλει μεταγραφική ενίσχυση.
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τους :

“Κασμερίδη” στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μπολάκη, αριστερό τον Κοιλιάρα. Τους Ραπτάκη και Φαζό ως στόπερ. Αμυντικά χαφ: Φαμπίνιο και Φραγκουλάκη, μπροστά ως ελεύθερο τον Κουσίδη, δεξιά μπροστά τον Νικολόπουλο,αριστερά τον Μαρτσάκη και σέντερ φορ τον Τζέκο.

Πρώτη φάση για τον ΟΦΗ στο 6΄με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη που έδιωξε δύσκολα ο Λαζαρίδης, ενώ στο 11΄μετά από πάσα του Μαρτσάκη στον Κουσίδη το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο πορτιέρε της Χανιώτικης ομάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 22΄για τον Κισσαμικό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σελινιωτάκη, ο Σμίλτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, και ενώ ο ρυθμός του ματς είχε πέσει, ο Κισσαμικός έκανε και το 0-2 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λώττα στο 44΄, που έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ” του Κασμερίδη.

Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. 0-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρείς αλλαγές για τον ΟΦΗ. Στην θέση των Κασμερίδη, Φαζού και Μαρτσάκη οι Βλάχος, Παπατζίκος και Πιθαρούλης. Στην συνέχεια μπήκαν και οι Χίζι, Μαραθιανός και Μπάμπης.

Ο ΟΦΗ έχασε μία ευκαιρία με τον Νικολόπουλο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαγκιόζη. Ενώ στο 75΄σουτ του Πιθαρούλη πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι το φιλικό έληξε με σκορ 0-2 υπέρ του Κισσαμικού.

Δείτε το live του ματς μέσω του LIVE CENTER του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook