Λόγω έλλειψης αριστερού χαφ… ψάχνουν μπακ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μουράτ Σεροπιάν έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού χαφ. Ωστόσο επιλογές δεν υπάρχουν και δεν αποκλείεται να γίνει… μεταγραφικό ντόμινο. Κοντά σε μεταγραφή μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα που στον ΟΦΗ ψάχνουν δύο παίκτες για να κλείσουν το ρόστερ τους, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στα πλάνα του “Σέρο” για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ τελικά δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός μπακ λόγω του ότι δεν βρίσκεται αριστερός χαφ, αντάξιος της προσπάθειας πρωταθλητισμού. Αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Μπολάκη αλλά το αντίθετο. Ο “Μπόλα” ωριμάζει και στον ΟΦΗ θέλουν να “χτίσουν” πάνω του για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, η έλλειψη σοβαρών επιλογών για την θέση του αριστερού χαφ ενδέχεται να συμπαρασύρει τον Κοιλιάρα και να του… αλλάξει θέση αφού προοριζόταν για βασική επιλογή στην θέση του αριστερού μπακ και να καθιεωρωθεί σε αυτήν του αριστερού χαφ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός μπακ που θα είναι σε θέση να παίξει, τόσο δεξιά όσο και αριστερά προκειμένου ο Μπολάκης να μπορεί να παίξει και στην άλλη πλευρά αλλά με ανάποδο πόδι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον ΟΦΗ να βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή αφού ο στόχος έχει βρεθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook