Βρίσκεται στον σωστό δρόμο – οδηγός το πρώτο 45λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό του Σαββάτου και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Οδηγός το πρώτο 45λεπτο.

Το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι το αποτέλεσμα, ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη, αλλά η βελτίωση που θα παρουσιάσει η ομάδα. Και αυτό έγινε αφού για 45 λεπτά οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον πανέτοιμο Πλατανιά. Ο Σεροπιάν δείχνει να καθιερώνει το 4-2-3-1 και για πρώτη φορά είδαμε να πειραματίζεται με τα ακραία μπακ αφού πέρασε αριστερά τον Μπολάκη και δεξιά έπαιξε ο Πιθαρούλης.

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ; Το συνεχές πρέσινγκ που δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να κυκλοφορήσει την μπάλα, η καλή κυκλοφορία των παικτών του Σεροπιάν αλλά και η άψογη αμυντική λειτουργία. Ο ΟΦΗ δείχνει πως αμυντικά δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ειδικά σε αυτήν την κατηγορία, δείχνοντας συνέπεια στα αμυντικά του ζητήματα.

Επιθετικά έδειξε βελτίωση αφού με την παρουσία του Περογαμβράκη ο ΟΦΗ έδειξε ποιότητα και επιλογές ωστόσο και πάλι δείχνει ότι εκεί χρειάζεται… μεταγραφικές ενέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής μιας και ο Παράσχος φρέσκαρε την 11αδα του με αποτέλεσμα να διατηρήσει υψηλούς ρυθμούς ενώ ο ΟΦΗ έμεινε από δυνάμεις – κάτι απολύτως φυσιολογικό. Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε με κεφαλιά ο Κουλιμπαλί μετά την εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο 45λεπτο, δεν υστέρησε κανένας από τους παίκτες του ΟΦΗ με τον Γκούμα να κάνει εξαιρετική δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ οι Ραπτάκης – Παπατζίκος είχαν καλή συνεργασία με σωστές τοποθετήσεις.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook