5 πρώην παίκτες του ΟΦΗ στον Κισσαμικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας “μικρός ΟΦΗ” έγινε ο Κισσαμικός καθώς σήμερα ανακοίνωσε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ Γιάννη Ταραλίδη αλλά και του Στέλιου Τσουκάνη που ήρθε στο Ηράκλειο τον προηγούμενο Γενάρη αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ λόγω της γνωστής υπόθεσης των δελτίων.

Αρχικά ο Ταραλίδης δήλωσε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Κισσαμικό. Έχω να κάνω με γνήσιους ανθρώπους και με μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, πέρα από τις μεγάλες ομάδες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ντόμπροι, σε κοιτάνε στα μάτια και ξέρεις ότι αυτό που έχουν να σου πουν θα το τηρήσουν. Δουλεύουν ζεστά, ταπεινά και χωρίς προκλήσεις και έχουν δημιουργήσει ένα σωματείο μελλοντικά εξελίξιμο».

Ο Στέλιος Τσουκάνης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία σοβαρή ομάδα, με ικανούς ανθρώπους που δείχνουν ότι μπορούν να στηρίξουν τους παίκτες. Είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook