ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκπληξη με Πέντσα που υπέγραψε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Χρήστος Πέντσας είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ με τον 27χρονο φορ να έρχεται στο Ηράκλειο, να υπογράφει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα “ασπρόμαυρα”.

O 27χρονος επιθετικός (31/05/1988) και ύψους 1,89 ήρθε στο Ηράκλειο με άκρα μυστικότητα, καθότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η μεταγραφή του, και υπέγραψε με την ομάδα αποτελώντας το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Παρότι ο Ηλίας Ιωάννου φαινόταν να είναι η πρώτη επιλογή για την επίθεση του ΟΦΗ, φαίνεται πως τα οικονομικά δεδομένα δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενώ υπήρξαν και απόψεις που είχαν να κάνουν με την ηλικία του, καθότι βρίσκεται στο 36ο έτος πλέον.

Ωστόσο, πλέον του Ηλία Ιωάννου, είχαμε αναφέρει χθες το πρώι ότι εξεταζόταν και ο Χρήστος Πέντσας που τελικά αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ. O υψηλόσωμος φορ (1,89) πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση και δεν αποκλείεται να παίξει για λίγα λεπτά στο φιλικό της Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Χανιά. Ο Πέντσας την προηγούμενη σαιζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ Εθνική φορώντας την φανέλα των Τρικάλων πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook