Διεκόπη το φιλικό – Τραυματισμός σοκ του Νικολόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Α.Ο. Χανιά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού στο 70΄και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ο Νικολόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Χανιώτικης ομάδας, Κόλλια.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Χανιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Νικολόπουλου, που ήταν και η αιτία να διακοπεί στο 70΄και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Ήταν το τρίτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Σεροπιάν, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στο ΒΑΚ τον Α.Ο.Χανιά σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΟΦΗ είχε γενικά καλή απόδοση στο φιλικό και στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Παρουσίασε μία καλή αμυντική λειτουργία αλλά έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στην εκδήλωση των προϋποθέσεων για σκοράρισμα.

Η ζέστη ήταν έντονη από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε και πάλι με σύστημα 4-3-2-1.

Ο Βλάχος πορτιέρε, δεξί μπακ ο Πιθαρούλης, αριστέρο μπακ ο Μπολάκης. Ραπτάκης και Παπατζίκος οι δύο στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φαμπίνιο και Γκούμας. Ελεύθερος ο Φραγκουλάκης. Δεξιά και μπροστά ο Κουσίδης, αριστερά ο Κοιλιάρας και σεντερ φορ ο Περογαμβράκης.

Η πρώτη φάση του φιλικού έγινε στο 7΄για τον Α.Ο.Χανιά με τον Σταματή να σουτάρει και τον Βλάχο να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ από το δεκαπεντάλεπτο και μετά του φιλικού και μέχρι το 30΄ ανέβασε στροφές και πίεσε τον Α.Ο.Χανιά και έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Είχε την υπεροχή, έκανε φάσεις και δεν απειλήθηκε από τον Α.Ο.Χανιά, που και του χρόνου θα παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ.

Στο 15΄απείλησε για πρώτη φορά ο ΟΦΗ με τον Κουσίδη, όταν σούταρε από τα όρια της περιοχής αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Α.Ο.Χανιά.

Νέα φάση για τον ΟΦΗ στο 19΄. Ο Περογαμβράκης “έστρωσε” στον Φραγκουλάκη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Ακόμα μία φάση για τον ΟΦΗ στο 26΄, δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη “μπλόκαρε” ο Πρίφτης.

Η καλύτερη φάση για τον ΟΦΗ στο 28΄. Από προσπάθεια του Κοιλιάρα, η μπάλα έφτασε μέσω Περογαμβράκη στον Φαμπίνιο που σούταρε άστοχα από το σημείο του πέναλτι.

Ο Α.Ο.Χανιά έκλεισε το πρώτο μέρος με την δεύτερη φάση του και πάλι με τον Σταματή αλλά ο Βλάχος ήταν σε ετοιμότητα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Βγήκαν οι Κουσίδης και Περογαμβράκης και μπήκαν οι Νικολόπουλος και Τζέκος.

Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 52΄με τον Φαζό να μπαίνει στην θέση του Φαμπίνιο που δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Σαϊνέ αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Μεγάλη φάση στο 55΄για την ομάδα του Σεροπιάν. Ο Γκούμας έδωσε στον Νικολόπουλο αλλά το σουτ του απέκρουσε σε… δύο δόσεις ο Κόλλιας.

Νέα αλλαγή στο 61΄για τον ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα να αποχωρεί και τον Μαραθιανό να τον αντικαθιστά.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 63΄με τον Μαραθιανό να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 70 σοκ στο ΒΑΚ. Αφού τραυματίστηκε σοβαρά ο Νικολόπουλος του ΟΦΗ και το φιλικό διεκόπη οριστικά.

Ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον άτυχο παίκτη που “σφαδάζει” από τους πόνους.

Οι παίκτες του ΟΦΗ τραβούσαν τα μαλλιά τους, όλοι πάγωσαν και ο Γενικός αρχηγός, κ. Πολεμαρχάκης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώροι δίπλα στον άτυχο παίκτη.

Να ευχηθούμε περαστικά στον Νικολόπουλο.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

OΦΗ: Βλάχος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Φαμπίνιο, Γκούμας, Φραγκουλάκης, Κουσίδης, Περογαμβράκης, Πιθαρούλης
Α.Ο.Χανιά: Πρίφτης, Ψυχογιός, Γεωργίου, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Ρίκκα, Σαϊνέ, Σούτσης, Μασάδο, Σταματής.

Αναγκαστική αλλαγή για τον Α.Ο.Χανιά στο 30΄ αφού λόγω απρεπούς συμπεριφοράς του Μασάδο προς τον διαιτητή Βισκαδούρο, ζητήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης προς τον προπονητή της Χανιώτικης ομάδας, Θωμά Γράφα, να αντικατασταθεί ο Μασάδο, κάτι που έγινε και την θέση του πήρε ο Νύκταρης.

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο”.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule για να δείτε το live:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook