“Πράσινο φως” για 3 τουλάχιστον κινήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέραμε χθες το μεσημέρι, το Δ.Σ. θα συνεδρίαζε με φόντο την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και αποφασίστηκε να γίνουν τρεις, τουλάχιστον, προσθήκες. Σε ποιες θέσεις θα κινηθεί ο ΟΦΗ.

Γενναίο θα είναι το επόμενο μεταγραφικό “πακέτο” για τον ΟΦΗ όπως αποφάσισε η Επιτροπή ποδοσφαίρου στην χθεσινή της συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο “Βαρδινογιάννειο”. Η ομάδα των επιχειρηματιών συνεδρίασε για περισσότερες από 2,5 ώρες – δείγμα των ζητημάτων που είχαν να συζητηθούν και αφορούσαν την ομάδα. Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και αποφασίστηκε, ομόφωνα, να προχωρήσει η ομάδα σε τρεις τουλάχιστον μεταγραφές με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας προσπάθειας. Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Γιάννη Πολεμαρχάκη να προχωρήσει στις ανάλογες συζητήσεις με τον Γιώργο Βλαστό και τον Μουράτ Σεροπιάν προκειμένου να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας με σκοπό την άμεση ενίσχυση της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στόχος είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης αλλά και ένας κεντρικός χαφ μιας και ο Πιθαρούλης δείχνει να μονιμοποιείται στο δεξί άκρο της άμυνας. Στον ΟΦΗ θέλουν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook