Καμπανάκι “χτύπησε” από την εικόνα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ελλιπής ΟΦΗ δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ, όπου έληξε ισόπαλο 1-1, και… φωνάζει για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

Καμπανάκι “χτύπησε” από την εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών (1-1) αφού δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του και χρήζει άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ήταν το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο ΟΦΗ αυτή την φορά με αντίπαλο όχι ομάδα από τα Χανιά, Κισσαμικό – Α.Ο.Χ – Πλατανιά, αλλά από το Ρέθυμνο, τον Ερμή Ζωνιανών του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η αλλαγή συστήματος του ΟΦΗ σε σχέση με τα τρία προηγούμενα φιλικά από 4-3-2-1 σε 4-1-4-1 δεν απέδωσε και ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι πήρε… μηδέν.

Η απόδοση του στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καλή. Υστέρησε δημιουργικά και επιθετικά και ήταν προβλέψιμος στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, με τον Σεροπιάν να γυρίζει το σύστημα στο προσφιλές του 4-3-2-1 ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ σε φιλικό με τον Κουσίδη.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με σύστημα 4-1-4-1

Με “Κασμε” στα δοκάρια, δεξι μπακ τον Μπολάκη, αριστερό τον Μπάμπη, Πιθαρούλη και Ραπτάκη στόπερ, μπροστά ως ελεύθερο τον Γκούμα.

Φραγκουλάκη – Κουσίδη στον άξονα, δεξιά τον Μαραθιανό και αριστερά τον Κοιλιάρα και σέντερ φορ τον Τζέκο.

“Ανοικτό” το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς πάντως φάσεις με τον Ερμή να μπαίνει πιο επιθετικά. Στο 18΄η πρώτη φάση του ματς για τον ΟΦΗ με ένα μακρινό σουτ του Γκούμα που πέρασε άουτ.

“Αναψε” το ματς στο φινάλε του ημίχρονου αφού στο 42΄παραλίγο να σημειώσει αυτογκολ ο Ραπτάκης μετά από προσπάθεια του Μπεκατώρου και στην επόμενη φάση ο ΟΦΗ έφτασε μία…ανάσα από το γκολ καθώς μετά από κάθετη πάσα του Τζέκου στον Μαραθιανό και πλάσε του, η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Ερμή Ζωνιάνων.

Με την λήξη του ημιχρόνου ο Ερμής έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Τζανή από το ύψος τοιυ πέναλτι πέρασε έξω. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τον ΟΦΗ με δύο αλλαγές αφού στην θέση του Τζέκου μπήκε ο Πέντσας, που έκανε το ντεμπούτο του με την “ασπρόμαυρη” φανέλα και αντί του Μαραθιανού μπήκε ο Καναβέτας.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και είχε την κατοχή της μπάλας.

Νέα αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 57΄. Βγήκε ο Μαραθιανός και μπήκε ο Παπατζίκος και πήγε δίπλα στον Ραπτάκη ως στόπερ.Ο Κουσίδης αγωνίστηκε ως δεξι χαφ ενώ ο Κανβέτας ως αριστερό.

Ο Χίζι στην θέση του Πιθαρούλη στο 65΄.

Ο Σεροπιάν άλλαξε στην συνέχεια το σύστημα στο προσφιλές του 4-3-2-1. Με στόπερ τους Ραπτάκη – Παπατζίκο, τον Κοιλιάρα αριστερά και τον Μπολάκη δεξιά. Γκούμας – Χίζι αμυντικά χαφ, ελεύθερος ο Φραγκουλάκης, ο Κουσίδης δεξιά και ο Καναβέτας αριστερά και μπροστά ο Πέντσας.

Το σκορ “άνοιξε” στο 70΄ με αυτογκόλ του Χιζι μετά από παράλληλη σέντρα.

Στο 75΄ μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με δυνατό σουτ Κουσίδη που βρήκε το δοκάρι.

Ισοφάρισε ο ΟΦΗ σε 1-1 με τον Κουσίδη στο 82΄μετά από πάσα πάρε – βάλε του Φραγκουλάκη!

Ευκαιρία για τα Ζωνιανά στο φινάλε με τον Στρατήγη να στέλνει την μπάλα άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν χρησιμοποίησε στο ματς τους τραυματίες Φαμπίνιο (διάστρεμμα), Περογαμβράκη (χτύπημα στο γοφό) αλλά και Νικολόπουλο, Μαρτσάκη και Δαμιανάκη.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τους:

OΦΗ: Κασμερίδης, Γ. Κοιλιάρας, Μπολάκης, Ραπτάκης, Πιθαρούλης, Μαραθιανός, Φραγκουλάκης, Μπάμπης, Γκούμας, Κουσίδης, Τζέκος

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Μπριλάκης, Τζανής, Δομ. Πλουσής, Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Μπεκατώρος, Μπέρκης, Μπαστάνης

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο” και σας μεταφέρε LIVE και λεπτό προς λεπτό, σε real time, την εξέλιξη του φιλικού αγώνα του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών.

Δείτε την εξέλιξη του ματς στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook