Κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη – ομάδας επιχειρηματιών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τις λέξεις “ενότητα”, “ομόνοια” να ξεχωρίζουν, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των δύο φορέων που “παντρεύουν” το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ομάδα επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ, έχουν κοινό όραμα. Την ανάπτυξη του ΟΦΗ και την επιστροφή του εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε στην σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (20/8) το απόγευμα στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε μια  κοινή συνεδρίαση, στην οποία και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ αυτήν την εποχή, αλλά και ζητήματα μεταξύ των δυο πλευρών.

Στη συνεδρίαση συμετείχε σύσσωμο το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου, ενώ την ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Αντύπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης και Μανόλης Μανωλιδάκης.

Στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε φάνηκε το καλό κλίμα που υπήρχε στη συζήτηση, αλλά και η πρόθεση των δυο πλευρών, αυτές οι συζητήσεις να γίνονται συχνά, γεγονός που όπως τονίζουν και οι δυο πλευρές θα βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης πρότεινε σε κάθε διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να συμμετέχουν ένα ή δυο μέλη της ομάδας των επιχειρηματιών, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο των τελευταίων, να είναι παρόντα εκτός απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ένα ή δυο μέλη του αθλητικού σωματείου.

«Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ πιστεύουμε σε αυτό το εγχείρημα των επιχειρηματιών και για αυτό τους αναθέσαμε και την ομάδα. Είναι για μένα ένα προσωπικό στοίχημα και θέλω να πετύχει. Θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του ΟΦΗ» ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Ενώ ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου Αντύπας Σηφάκης υπογράμμισε ότι «Ηταν μια πολύ καλή συνάντηση και αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν έγινε νωρίτερα. Είχαμε και έχουμε όμως και εμείς πολλά να αντιμετωπίσουμε αυτήν την περίοδο. Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και συγκίνηση διαπιστώνω ότι βρίσμομαι με ανθρώπους που έχουν βάλει τον εαυτό τους πάνω απο το σωματείο. Κάναμε μια πολύ καλή αρχή με αυτή τη συνάντηση και θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook