Που ψάχνεται μεταγραφικά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κύβος ερρίφθη για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και πλέον στόχος είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μετά την μεταγραφή του Θανάση Πατινιώτη, στον ΟΦΗ στοχεύουν σε ακόμα δύο ή περισσότερες προσθήκες στο ρόστερ. Και οι θέσεις που ψάχνεται ο ΟΦΗ είναι συγκεκριμένες: Αυτήν του δεξιού άκρου της επίθεσης και αυτή ενός επιτελικού μέσου προκειμένου να απελευθερωθεί ο Φραγκουλάκης.

Ο ΟΦΗ ψάχνεται ήδη για την θέση του δεξιού εξτρέμ και όπως έχουμε ήδη αναφέρει, εκεί φαίνεται πως υπάρχουν δύο επιλογές: Ο ένας είναι ο Τόμισλαβ Κονσταντίνοφ και ο άλλος είναι ένας Ισπανός εξτρέμ δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία για το who is who.

Όσον αφορά την θέση του επιτελικού μέσου, ήδη είχε γραφτεί πριν από λίγες εβδομάδες πως στον ΟΦΗ θέλουν τον Ζορμπά ωστόσο η περίπτωση του είναι κάπως περίπλοκη.

Σε αυτές τις δύο θέσεις, είναι δεδομένη η επιθυμία του ΟΦΗ να αποκτηθούν παίκτες που τα χαρακτηριστικά τους δεν θα υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια μεταγραφή η οποία θα ξεκαθαρίσει πάντως προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Ανάλογα και με το τι πρόκειται να βρεθεί στην αγορά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook