Το “10αρι” υψηλού επιπέδου και οι Ρομάνο, Ζορμπάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αριστερή πλευρά έκλεισε με την μεταγραφή του Πατινιώτη. Δεξιά βρέθηκε ο παίκτης και πλέον απομένει να βρεθεί ο “εκλεκτός” για τον άξονα.

Με γοργά βήματα θέλουν στον ΟΦΗ να ολοκληρώσουν το δεύτερο “κύμα” μεταγραφών και ήδη βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση. Μετά την απόκτηση του Θανάση Πατινιώτη, φαίνεται πως μπήκε σε έναν δρόμο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του δεξιού εξτρέμ με τον Κονσταντίνοφ και τον Μπούργκος να αποτελούν τα δύο κορυφαία ονόματα της λίστας του Μουράτ Σεροπιάν.

Πλέον, το τελευταίο κομμάτι του παζλ αφορά τον επιτελικό μέσο. Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο ΟΦΗ για την απόκτηση του Ντιέγκο Ρομάνο δείχνει και τις… βλέψεις των ανθρώπων της ομάδας. Ότι στοχεύουν ψηλά για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή. Ο Αργεντινός δεν ήρθε και πλέον ο Παναγιώτης Ζορμπάς είναι η επόμενη επιλογή στο “μπλοκάκι” του ΟΦΗ. Ο 28χρονος κεντρικός μέσος γνωρίζει τον ΟΦΗ και το περιβάλλον στο Ηράκλειο. Αν μη τι άλλο, θεωρείται μια πολύ καλή επιλογές από πολλές και διαφορετικές πλευρές. Τόσο ταλέντου αλλά και ως ονόματος απέναντι στον κόσμο.

Παρ όλα αυτά, η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες μιας και ο Ζορμπάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κέρκυρα που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Κατά συνέπεια, τίποτα δεν είναι εύκολο από την στιγμή που δεν είναι ελεύθερος. Ωστόσο από την στιγμή που τα πάντα είναι στον “αέρα” τότε κανένας δεν γνωρίζει τι μπορεί να προκύψει μέσα στις επόμενες ημέρες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook