Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας Παπαβασιλείου – “Κούνε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο πρώην παίκτες του ΟΦΗ αποτελούν το τεχνικό δίδυμο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου θα εργάζεται στην Σλοβακία την επόμενη σαιζόν αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σλόβαν και στο πλευρό του, ως συνεργάτη, θα έχει έναν άλλο πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ: Το Νίκο Κουνενάκη. Ο “Κούνε” είχε εργαστεί και στον ΟΦΗ ως συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη την σαιζόν 2013 – 2014 ενώ στην συνέχεια είχε επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Παπαβασιλείου αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σλόβαν είχε δηλώσει: «Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Ιβάν Κμότρικ που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε μία φανταστική ομάδα με πλούσια ιστορία και επιτυχίες. Έχουμε κοινό όραμα. Θέλουμε την Σλόβαν νικήτρια, να παίξει μοντέρνο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα απολαύσουν οι οπαδοί μας.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά και θα προπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν την φιλοσοφία μας. Είμαι επιθετικογενής προπονητής αλλά το παιχνίδι μας θα πρέπει να ισορροπημένο και να είμαστε υπεύθυνοι αμυντικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook