“Restart” το σύνθημα των διαρκείας που κυκλοφόρησαν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σύνθημα τη λέξη RESTART (επανεκκίνηση), που δηλώνει και το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο ΟΦΗ από την Γ’ Εθνική, η κρητική ομάδα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία τίθενται σε κυκλοφορία από την Τετάρτη (25/8).

Οι τιμές των διαρκείας είναι για όλα τα βαλάντια και σαφώς μειωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στον ΟΦΗ, υπολόγισαν την πτώση της ομάδας στην Γ’ Εθνική, αλλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. 

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ κυμαίνονται από 40 ευρώ, μέχρι και 400 ευρώ (θέσεις VIP). 

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο «να στηρίξει την προσπάθεια για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και να αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημα που επιχειρείται στον ΟΦΗ για την αναδόμηση της ομάδας και την επιστροφή της στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Οι τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την περίοδο 2015-2016 έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 40 ευρώ
Θύρες 2,3: 120 ευρώ
Θύρες 4-5: 50 ευρώ
Θύρα 8: 120 ευρώ
Θύρα 7 : 200 ευρώ
Θύρα 9: 200 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 400 ευρώ (πάνω διάζωμα)

Προτεραιότητα οι περσινοί κάτοχοι

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9π.μ.-3μ.μ.).
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια προτεραιότητα για το επόμενο δεκαήμερο, ώστε να διασφαλίσουν την θέση που είχαν, εφ’ όσον το επιθυμούν.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας, για να λάβουν το νέο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook