Δεν… βλεπόταν ο ΟΦΗ στο Ατσαλένιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνισή του στα φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα και εμφανιζόμενος κατώτερος των προσδοκιών ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΟΑ.

Ένα ακόμα φιλικό ματς, το έβδομο από το ξεκίνημα, έδωσε ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο αυτή την φορά.

Η ομάδα του Σεροπιάν πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή της στα φιλικά ματς. Εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, έκανε κάποιες ελάχιστες φάσεις στο τέλος ενώ κυνηγούσε το σκορ και φυσιολογικά ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΟΑ.

Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο με την εξέδρα σχεδόν να γεμίζει.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με σύστημα 4-3-2-1

Με “Κάσμε” γκολκίπερ, δεξί μπακ τον Μπολάκη, αριστερό τον Κοιλιάρα, στόπερ τους Παπατζίκο – Ραπτάκη, αμυντικά χαφ τους Γκούμα και Πιθαρούλη, ελεύθερο τον Φραγκουλάκη, δεξία και μπροστά τον Καναβέτα, αριστερά και μπροστά τον Μαρτσάκη και σέντερ φορ τον Πέντσα.

Ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 10΄με τον Μπουτσάκη που έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε σαφώς επηρεασμένος από τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Ατσαλένιου και η απόδοσή του βελτιώθηκε μετά το 15΄.

Στο 21΄μία σέντρα του Καναβέτα πέρασε αναξιοποίητη και λίγο μετά, νέα καλή σέντρα του Μαρτσάκη που δεν πρόλαβε την μπάλα ο Πέντσας.

Xωρίς κλασική φάση ο ΟΦΗ στο ματς στο πρώτο μισάωρο, εντοπίστηκε και πάλι πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 33΄η δεύτερη μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ αφού μετά από γύρισμα του Τριανταφύλλου, το σουτ του Μπουτσάκη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ έγινε στο 36΄όταν ο Πέντσας με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 43΄νέα καλή φάση όταν μετά από πάσα του Γκούμα, το ψιλοκρεμαστό του Φραγκουλάκη πέρασε έξω.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα 0-0.

Με μία αλλαγή για τον ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Φαζό να μπαίνει στην θέση του Ραπτάκη ενώ στο 55΄ έγινε διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 55΄με τους Πιθαρούλη – Μπολάκη να αποχωρούν και τους Κασαπάκη – Ευσταθίου να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρώτος κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ ενώ ο δεύτερος δοκιμάζεται από την Δευτέρα από τον Μουράτ Σεροπιάν και αν πείσει θα υπογράψει.

Στο 56΄φάουλ του Τριανταφύλλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κασμερίδη.

Στο 63΄ο ΠΟΑ απείλησε με τον Φραγκιαδάκη όταν το κοντινό του σουτ πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα, στο 65΄η ομάδα του Ατσαλένιου σκόραρε με τον Κ. Βρεττό μετά από λάθος του Παπατζίκου.

Στο 70΄ αντέδρασε ο ΟΦΗ με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα που πέρασε έξω. Στο 71΄τετ -α- τετ Φραγκιαδάκη άουτ, μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ..

Στο ματς μπήκε και ο Μπάμπης για τον ΟΦΗ αλλά και ο Χίζι στην θέση του Πέντσα.

Στο 80΄ έχασε την ευκαιρία ο ΟΦΗ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Παπατζίκου μετά από σέντρα του Ευσταθίου. Μία ακόμα φάση στο 85΄με δυνατό σουτ του Γκούμα που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Ματαλλιωτάκης. Καλή φάση και στο 87΄μετά από σέντρα του Κοιλιάρα και άστοχο σουτ του Φαζού. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς, με τον ΠΟΑ να επικρατεί με 1-0.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Μιχάλης Φραγκουλάκης, πριν από τιμήθηκε με ανθοδέσμη από την διοίκηση του ΠΟΑ για την προσφορά του στην ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Δαμιανάκη, Νικολόπουλο, Φαμπίνιο, Κουσίδη, Περογαμβράκη και Τζέκο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαριουδάκης.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες.

ΠΟΑ:
Χατζηθωμάς, Πετράκης, Γιακουμάκης, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Βρεττός Ν., Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης,

ΟΦΗ:
Κασμερίδης, Μπολάκης, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Κοιλιάρας, Γκούμας, Πιθαρούλης, Φραγκουλάκης, Καναβέτας, Πέντσας, Μαρτσάκης

Το GENTIKOULE βρέθηκε στο Ατσαλένιο και σας μεταφέρε LIVE και λεπτό προς λεπτό, σε real time, την εξέλιξη του φιλικού αγώνα.

Δείτε το στο LIVE CENTER του Gentikoule: 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook