Ο ΟΦΗ πάει για δύο μεταγραφές ακόμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Σαχινίδη δεν θα είναι η τελευταία αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα πάει για δύο μεταγραφές ακόμα. Διαβάστε που θα κινηθεί ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προχωράει γρήγορα σε προσθήκες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του ρόστερ του. Ήδη, αποκτήθηκε ο Ζντράβκο Πόποβιτς και ακολουθεί ο 29χρονος φορ που έκανε εξαιρετική σαιζόν με τα Τρίκαλα οδηγώντας τα στην Football League.

Ωστόσο, στόχος είναι να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφική ενίσχυση και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει δύο κενά για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ – κάτι που ήταν εμφανές κατά την διάρκεια των φιλικών παιχνιδιών. Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ αφού πέραν του Μπολάκη δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να αγωνίζεται σε αυτήν την θέση. Μέχρι στιγμής πέραν του Μπολάκη, δεν υπήρχε άλλο μπακ – απ σε αυτήν την θέση με αποτέλεσμα να παίζει ο Πιθαρούλης αλλά και ο Καναβέτας που αγωνίστηκε σε αυτήν την θέση στο φιλικό με το Τυμπάκι.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ σκοπεύουν να κινηθούν για ακόμα έναν τερματοφύλακα προκειμένου να προστεθεί ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτήν την θέση ενώ μέχρι στιγμής σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, τον χρόνο συμμετοχής τον έχουν μοιραστεί οι Βλάχος και Κασμερίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook