Μεταγραφές και φιλικά περιμένοντας τα επίσημα ματς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις και συνεχίζει τα φιλικά ματς ο ΟΦΗ εν αναμονή του πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Σε άλλη βάση μπήκε το ρόστερ του ΟΦΗ, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίστηκε, με τις μεταγραφικές κινήσεις πάντως να ολοκληρώνονονται.

Και όλα αυτά ενώ η Κρητική ομάδα συνεχίζει τα φιλικά ματς, εν αναμονή του πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, που πιθανότατα θα γίνει στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Το πιθανότερο είναι να μην γίνει φιλικό το Σαββατοκύριακο, αλλά να συνεχιστεί η προετοιμασία και το επόμενο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ είναι με τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Τετάρτη (9/9) για το Κύπελλο ΕΠΣΗ τον Ποσειδώνα (αναμένεται ο ορισμός του αγώνα από την ΕΠΣΗ), ενώ έχει κλειστεί εκτός από το φιλικό με τον Εργοτέλη (13/9) και ένα φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, από την ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα εξαρτηθεί ο προγραμματισμός άλλων φιλικών αγώνων για τον ΟΦΗ.

Εντωμεταξύ, σήμερα στις 18.00 θα γίνει συζήτηση εφ΄όλης της ύλης της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων προκειμένου να καμφθούν αντιδράσεις τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook