Το κάλεσμα του Ποσειδώνα στον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αλέξανδρος Αέκου καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ και εύχεται επιστροφή στην Ευρώπη για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης εν όψει του αγώνα της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “grandsport”: «Η οικογένεια του ΟΦΗ μας βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που υπήρχαν. Τους ευχαριστούμε, όπως και τον πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου. Την Τετάρτη ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, για εμάς θα είναι ξεχωριστή εμπειρία και σαν διοίκηση αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Τα δικά μας παιδιά θα αγωνιστούν μέσα στο ιστορικό γήπεδο του ΟΦΗ, έχοντας στις κερκίδες τον υπέροχο κόσμο του ΟΦΗ.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου να έρθει στον αγώνα. Ευχή όλης της Κρήτης αλλά και του Ποσειδώνα σαν ομάδα είναι ο ΟΦΗ να γυρίσει σύντομα εκεί όπου αξίζει και εκεί όπου αγωνιζόταν και μας έκανε περήφανους όλους τους Κρητικούς.

Νομίζω δεν πρέπει να μείνει για πολύ καιρό στις χαμηλές κατηγορίες. Εμείς σαν παιδιά βλέπαμε τον ΟΦΗ να παίζει στην Ευρώπη, εκεί πρέπει να γυρίσει και πάλι ο ΟΦΗ! Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΟΦΗ, γιατί πραγματικά έδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι με αυτές τις διευκολύνσεις που έκανε για να παίξουμε στο «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook