Η ένταση για το συμφωνητικό συνεργασίας των δύο πλευρών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν θυελλώδης και στράφηκε γύρω από τους όρους υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Αποδείχθηκε ότι στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών πριν από δύο εβδομάδες και η οποία είχε βγει “ειδυλλιακή” δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα και το απόγευμα της Πέμπτης. Χθες, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα να τεθεί και θέμα αποχώρησης της ομάδας των επιχειρηματιών! Κάτι που βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ωστόσο είναι ενδεικτικό του κλίμα που επικράτησε στην συνάντηση.

Τα στελέχη του Ερασιτέχνη από την πλευρά τους ζήτησαν το ποσό των 100.000 ευρώ προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία δίχως ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο τρόπος που επιθυμούν να λάβουν αυτά τα χρήματα. Από την μία πλευρά βέβαια ο Ερασιτέχνης, ορθώς, ζητάει την διασφάλιση για τις υποχρεώσεις της ομάδας των επιχειρηματιών απέναντι στον ΟΦΗ προκειμένου να μην παρουσιαστεί κανένα δυσάρεστο φαινόμενο στο μέλλον.

Από την άλλη βέβαια είναι απορίας άξιον για τον Ερασιτέχνη να ζητάει χρήματα για την λειτουργία του όταν επί της ουσίας δεν έχει υπό την “σκέπη” του το τμήμα ποδοσφαίρου, τις ακαδημίες του ΟΦΗ και εσχάτως και το τμήμα μπάσκετ! Το ότι στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ δεν σκέφτηκαν ποτέ πως θα βρουν πόρους για την λειτουργία του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια περιμένοντας να επιβιώσουν μόνο από τα λεφτά που περίμεναν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα. Και το

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook