Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση της Γ΄εθνικής που αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Σεπτέμβρη, οπότε σιγά σιγά αρχίζουμε να μπαίνουμε στους ρυθμούς των επίσημων ματς.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ” εθνικής, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ την προσεχή Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση.

Σιγά σιγά αρχίζουμε να μπαίνουμε στους ρυθμούς των επίσημων ματς και από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην γίνει άλλη μεταγραφή, ξεκινάει το μοντάρισμα με τον Σεροπιάν να ξέρει όλα τα… υλικά με τα οποία μπορεί να δουλέψει.

Άλλωστε έγιναν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις και πλέον η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει.

Tο Σαββατοκύριακο θα κυλήσει χωρίς φιλικό για τον ο ΟΦΗ, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάρουν ρεπό την Κυριακή (6/9). Την επόμενη Τετάρτη (9/9) στο γήπεδο του ΟΦΗ θα γίνει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Ενώ την επόμενη Κυριακή (13/9) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Στις 19/9 θα αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο την Επισκοπή. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ, πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Γ Εθνική, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook