Πόσο άλλαξες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ημερολόγιο έγραφε Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 όταν ο ΟΦΗ έδινε το τελευταίο του παιχνίδι ως ΠΑΕ. Από τότε ο σύλλογος πέρασε πολλά στάδια και φτάσαμε στο σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου για να δώσει το επόμενο επίσημο παιχνίδι.

Για την ιστορία σε εκείνο το παιχνίδι – το οποίο είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών – κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής είχαν αγωνιστεί οι Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Περογαμβράκης, Φαζός, Μακρής. Από τους 11 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έχουν μείνει μόνο οι Περογαμβράκης, Φαζός, Μπολάκης και Δαμιανάκης.

Έξι μήνες μετά, ένας άλλος ΟΦΗ υποδέχεται τον Ποσειδώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ηρακλείου με το “Γεντί Κουλέ” να ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχτεί την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν. Σε έναν άλλο ΟΦΗ που πέρασε πολλά στους μήνες που ακολούθησαν μπαίνοντας σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και πολλές φορές εσωστρέφειας, η ομάδα κάνει μια νέα αρχή με την σημερινή ημερομηνία να καταγράφεται στην ιστορία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook