Έλειψε μόνο το γκολ από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και έδειξε ότι η είσοδος των Σαχινίδη, Πόποβιτς τον ανεβάζει επίπεδο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μόνο το γκολ έλειψε από την εμφάνιση των παικτών του Μουράτ Σεροπιάν που έδειξε μια πολύ καλή εικόνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο τα δοκάρια και ο Αθανασίου τον εμπόδισαν να πετύχει γκολ αλλά σε ένα φιλικό ματς, το τελικό αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει και στον ΟΦΗ κρατούν την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε ξανά με 4-4-2 με τον Βλάχο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ έπαιξε ο Πιθαρούλης, αριστερό ο Κοιλιάρας και οι Ραπτάκης – Παπατζίκος αποτέλεσαν το δίδυμο των στόπερ. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Φαμπίνιο, Γκούμας – στα άκρα οι Πατηνιώτης Περογαμβράκης και μπροστά οι Σαχινίδης, Πόποβιτς. Η είσοδος των δύο τελευταίων βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ΟΦΗ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που έδειξε πολύ ανώτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Πόποβιτς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει και μπορεί ο Σαχινίδης να μην έβγαλε ευκαιρία αλλά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έδειξε ότι είναι ένας κινητικός φορ που μπορεί να βοηθήσει αρκετά.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook