Θα επιστρέψει για ματς στο Ηράκλειο σε ένα περίπου μήνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μετά τα ματς που έδωσε με Ποσειδώνα και Εργοτέλη στο “Γεντί Κουλε”, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τα δύο σερί εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος με Εθνικό και Ηράκλειο, ενώ ως πρόβα τζενεράλε θα δώσει φιλικό ματς στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή το προσεχές Σάββατο.

Αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, στις 27 Σεπτεμβρίου, μετράει ο ΟΦΗ, που συνεχίζει την προετοιμασία του.

Ο Σεροπιάν κάνει το τελικό μοντάρισμα και θα έχει την δυνατότητα να τεστάρει την ομάδα του στο τελευταίο φιλικό στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή, που θα παίζει και αυτή στην Γ’ εθνική την νέα χρονιά, το προσεχές Σάββατο.

Ματς που θα γίνει μακριά από το “Γεντί Κουλέ”, στο οποίο θα επιστρέψει για ματς σε περίπου ένα μήνα (11/10) και το ματς με την Κηφισιά την 3η αγωνιστική, αφού θα δώστι τα δύο πρώτα του πρωταθλήματος εκτός Κρήτης, με Εθνικό την πρεμιέρα και Ηράκλειο την 2η αγωνιστική.

Την Δευτέρα ο Σεροπιαν είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του ΟΦΗ και από σήμερα άπαντες επιστρέφουν στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία, η οποία έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook