“Κάποιοι κερδοφορούν εις βάρος του σήματος του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Τσάλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει και τον ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “υπάρχουν άνθρωποι που κερδοφορούν εις βάρος του ΟΦΗ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η δημοτική μας περιφέρεια, είναι από τις περιοχές του νησιού μας που έχει μια πολύ πλούσια παράδοση στον αθλητικό τομέα, με ιστορικές ομάδες που καλλιεργούν πολλά αθλήματα και δίνουν την δυνατότητα στην νεολαία μας να αθληθεί, να διαπαιδαγωγηθεί και να διακριθεί, να πλάσει «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Αλλά με ελλιπείς ως ανεπαρκείς υποδομές και αθλητικοί χώροι που δεν μπορούν να συστεγαστούν ταυτόχρονα 4 ομάδες: Γούβες, Ανάληψη, Ποταμιές, Χερσόνησο.

Πίσω από την βιτρίνα των αθλητών που καθημερινά ιδρώνουν στους χώρους άθλησης, υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο, σπαταλούν χρήμα και κόντρα στον άνεμο και τις δυσκολίες των καιρών συνεχίζουν αυτή τους την ενασχόληση με τα κοινά.

Στην προσπάθεια τους αυτή θα ήθελαν σίγουρα συνοδοιπόρο τους την Δημοτική αρχή. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. Τα 3 τελευταία χρόνια δεν έχει προσφέρει ο Δήμος ούτε 1€ για τις εγκαταστάσεις και την συντήρησή τους και όλα αυτά έχουν καλυφθεί από την ομάδα της Χερσονήσου.

Μετά από πολλά χρόνια, δυο από τα σωματεία του Δήμου μας, κατάφεραν επιτέλους να βρουν μια κοινή γραμμή και ξεκίνησαν να βαδίζουν ένα κοινό δρόμο, με στόχο πάντα ένα και μοναδικό: την ευημερία και την ανάπτυξη της αθλούσας νεολαίας μέσω των δύο συλλόγων και προπάντων των μικρότερων ηλικιακά αθλητών, μέσω των Ακαδημιών των συλλόγων, αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τα δικά μας παιδιά.

Βλέπετε κύριοι, δεν νοείται σύλλογος χωρίς την αθλητική μαγιά της νεολαίας, χωρίς την καλλιέργεια του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Και εκεί κύριοι η βοήθεια του Δήμου και η παραχώρηση όλων εκείνων των συνθηκών, για την καλύτερη λειτουργία του εγχειρήματος αυτού, θα έπρεπε να είναι καθολική. Τον πρώτο λόγο πάντα, πρέπει να έχουν οι ομάδες του δήμου μας. Αν θέλουμε να υπάρχει αθλητισμός για αυτόν τον τόπο.

Η συνύπαρξη και η κοινή προσπάθεια, δεν αφήνουν κανένα κενό στην δημιουργία αυτής της αθλητικής κυψέλης που ονειρευόμαστε. Εσείς από την πλευρά σας, έχετε την ευθύνη να μην επιτρέψετε κανενός είδους καπέλωμα, από ομάδες επιτηδείων επιχειρηματιών που εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια σας και το brand one, ενός σωματείου κερδοφορούν ασύστολα σε βάρος αθώων αθλητικών …ψυχών. Όλοι, έχουν εκλάβει την αποχώρηση μας από το σπίτι μας (γήπεδο-ακαδημιών), ως ήττα. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ.

Για να μην βάλουμε λοιπόν τα παιδιά μας σε αντιπαράθεση και κόντρα με τους συναθλητές του άλλου σωματείου εκτός του δήμου, μετά από ένα έγγραφο που δόθηκε κακώς από το Δήμο. Σε άλλο σωματείο εκτός δήμου που ταυτόχρονα δόθηκε με ίδιο πρόγραμμα στο δικό μας σωματείο. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει γίνει σκόπιμα να πληγούν οι ομάδες του δήμου μας, για μικροσυμφέροντα μικρών επιχειρηματιών.

Υ.Γ. Αμφιβάλλουμε αν τα μέλη του ερασιτέχνη, του μεγάλου σωματείου του νησιού μας, είναι ενήμερα ότι κάπου στον Δήμο χερσονήσου συντηρούν τμήμα Ακαδημίας που οι δημότες χερσονήσου πλήγωσαν. Για την κατασκευή, την συντήρηση και το ρεύμα του γηπέδου.

Με τιμή λυπημένος πρόεδρος,
Φώτης Τσάλος»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook