Στην τελική ευθεία η προετοιμασία και οι… μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ενώ για λόγους… προσομοίωσης οι προπονήσεις θα γίνονται πλέον στο γήπεδο του Αλμυρού που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Σε δέκα περίπου μέρες ξεκινάνει οι επίσημες υποχρέωσεις του ΟΦΗ και πλέον άπαντες μετράνε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής

Η προετοιμασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και το τελευταίο φιλικό – πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο ματς, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (19/9) στο γήπεδο του Γάλου στις 17.30 με αντίπαλο την Επισκοπή (ομάδα Γ Εθνικής),

Εντωμεταξύ, πριν μπεί στην μάχη των επίσημων υποχρεώσεων του για την Γ Εθνική ο ΟΦΗ ψάχνει και τις τελευταίες μεταγραφικές του προσθήκες. έναν μέσο και έναν τερματοφύλακα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ενοχλήσεις νοιώθει ο Περογαμβράκης από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Κουσίδης, Δαμιανάκης και Φαζός συμπληρώνουν το ιατρικό δελτίο.

Την Πέμπτη το πρωί (10.30 π.μ) για λόγους…. προσομοίωσης και επειδή Εθνικός και Ηράκλειο παίζουν σε πλαστικό, ο ΟΦΗ θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο του Αλμυρού (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ) στο Γάζι.

Το γήπεδο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Στο ίδιο γήπεδο θα κάνει προπονήσεις ο ΟΦΗ, όλη την επόμενη εβδομάδα, που προηγείται του αγώνα με τον Εθνικό, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Μοσχάτου, το οποίο διαθέτει πλαστικό χόρτο.

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί την διοίκηση του Αλμυρού για την παραχώρηση του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook