Ο 5ος σοβαρός τραυματισμός από την αρχή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το “πενταρέ” των σοβαρών τραυματισμών του ΟΦΗ συμπληρώθηκε με αυτόν του Βασίλη Σαχινίδη. Τα πέντε κακά της μοίρας του από την αρχή.

Eίναι ότι πιο ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί σε έναν σύλλογο. Μέσα σε διάστημα δύο μήνων ο ΟΦΗ έχασε πέντε ποδοσφαιριστές και όχι με μυικούς τραυματισμούς που μπορεί να συμβούν.

Η αρχή έγινε με τον Μπάμπη Δαμιανάκη. Ο 20χρονος στόπερ στην πρώτη του προπόνηση (!) τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μήνες ενώ η επιστροφή του αργεί ακόμα. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο Δαμιανάκης, όπως γράψαμε και παραπάνω, τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Δηλαδή, ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί.

Στην συνέχεια, η κακοδαιμονία συνεχίστηκε με τον Στέφανο Μαρτσάκη. Ο Χανιώτης μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς και τραυματίστηκε στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να οδηγηθεί και εκείνος στο χειρουργείο.

Το πρώτο μεγάλο σοκ ήρθε στο ματς με τα Χανιά. Ο Βαγγέλης Νικολόπουλος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει όλη την χρονιά! Και ενώ ο ΟΦΗ έχει ηρεμήσει, έρχεται ο τραυματισμός του Φαζού στο χέρι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές και να χρειαστεί να μείνει εκτός για 3 – 4 εβδομάδες.

Το κακό ολοκληρώθηκε με τον χθεσινό τραυματισμό του Βασίλη Σαχινίδη που σε ένα σπριντ, τραυματίστηκε μόνος του (!!) με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη μηνίσκου και να χρειαστεί να μείνει εκτός για 3 με 5 εβδομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook