Λιφτίνγκ στις αίθουσες του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, όπου άπαντες είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν στα αποδυτήρια, στα οποία έγινε ένα ισχυρό «λίφτινγκ» με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Βάβουλας εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που είχε αναλάβει εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ την εποπτεία των εργασιών, ενημέρωσε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για τις παρεμβάσεις που έγιναν.

Όπως ανέφερε έγινε βαφή όλων των χώρων των αποδυτηρίων, αλλαγές σε υδραυλικά και ηλεκτρολογικά, αλλά και νέα κατασκευή σε ντουλάπες, δερμάτινα καθίσματα και ερμάρια, τα οποία είναι πλέον στην διάθεση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.
Ο κ. Βάβουλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του κεντρικού μηχανοστάσιου του γηπέδου, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές φθορές.
Όπως ανέφερε το επόμενο διάστημα θα γίνει μόνωση και βαφή των κερκίδων, αλλά και αναγκαίες παρεμβάσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Όπως ανέφερε ο κ. Βάβουλας το κόστος για τις κατασκευές που έγιναν είναι σημαντικό, αλλά αναφέρθηκε και σε εθελοντική εργασία που έγινε από φιλάθλους του ΟΦΗ , η οποία αν έλλειπε θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το κόστος των εργασιών.

*Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία του Δημήτρη Μανουσάκη για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook