Σε συζητήσεις με τον Δασκαλάκη βρίσκεται ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ είναι σε επαφές με τον Σήφη Δασκαλάκη για να επιστρέψει στην ομάδα. Ο τερματοφύλακας, οι συζητήσεις και οι… ανακοινώσεις.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας ακόμα για να πλαισιώσει τους Κασμερίδη, Βλάχο και να δημιουργηθεί μια τριάδα που ανά πάσα στιγμή θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σήφη Δασκαλάκη προκειμένου να επιστρέψει στον σύλλογο, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο 33χρονος γκολκίπερ που πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε μια επέμβαση ρουτίνας, έχει ήδη μιλήσει με άνθρωπο του ΟΦΗ και μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί η επιστροφή του.

Την ίδια ώρα πάντως, στον ΟΦΗ δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τερματοφύλακα. Το αν θα είναι ο Σήφης Δασκαλάκης ή την τελευταία στιγμή θα μπει “σφήνα” κάποιος άλλος γκολκίπερ, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook