Βρέθηκε ο “κορμός” – ελάχιστα τα ερωτηματικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά και το φιλικό με την Επισκοπή, είναι κατανοητό ότι βρέθηκε ο κορμός στον οποίο θα στηριχθεί ο ΟΦΗ την φετινή σαιζόν. Με μερικά ερωτηματικά και κάποιες, σημαντικές, απουσίες.

Ο Μουράτ Σεροπιάν άλλαξε την διάταξη με την οποία σκεφτόταν τον ΟΦΗ και από το φιλικό με το Τυμπάκι και έπειτα, καθιέρωσε το 4-4-2. Με αυτό το σύστημα δείχνει να πορεύεται ο τεχνικός του ΟΦΗ και αυτό είναι που θα δούμε μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, φάνηκε και στο φιλικό κόντρα στην Επισκοπή ότι οι Ραπτάκης, Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Πατηνιώτης, Φραγκουλάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Πόποβιτς (;) δείχνουν να έχουν πάρει προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα. Ένα ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή του γκολκίπερ με τους Βλάχο, Κασμερίδη να έχουν μοιραστεί, σχεδόν, όλο τον χρόνο στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ. Επίσης, ένα ερωτηματικό αποτελεί και η επιλογή στην επίθεση. Αν ο Σεροπιάν θα επιλέξει τον Τζάκο ως παρτενέρ του Περογαμβράκη ή να προσφύγει σε μια άλλη επιλογή δίνοντας φανέλα βασικού στον Ευσταθίου που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook