Μπολάκης και Πατηνιώτης δίνουν σύνθημα νίκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύνθημα νίκης έστειλαν ενόψει της πρεμιέρας με τον Εθνικό (Κυριακή 4.30μμ), ο Μανόλης Μπολάκης και ο Θανάσης Πατινιώτης. Οι δυο παίκτες του ΟΦΗ μίλησαν για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, που βρίσκει την κρητική ομάδα να αγωνίζεται στο Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό. 

Ο Μανόλης Μπολάκης ανέφερε ότι «περιμένουμε τόσο καιρό την πρεμιέρα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε σε ποιά ομάδα είμαστε και με την βοήθεια του κόσμου, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας στη φετινή χρονιά, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε με δύναμη και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας απο το πρώτο λεπτό, απο το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Εθνικό».

Θανάσης Πατινιώτης: «Να μπούμε με το δεξί»
Με τη σειρά του ο Θανάσης Πατινιώτης, ανέφερε πως «είμαστε έτοιμοι, το περιμένουμε καιρό αυτό το μάτς. Θα δώσουμε το 100% για να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί θέληση και πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».