ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΦΗ έχασε με κάτω τα χέρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας τραγικός ΟΦΗ όπου δεν ξεχώρισε κανένας ποδοσφαιριστής γνώρισε ανώμαλη προσγείωση στο Μοσχάτο από τον Εθνικό με 2-0. Απαράδεκτοι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν εκτός γηπέδου από το πρώτο λεπτό.

Τα φαβορί δεν φαίνονται στα χαρτιά αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και εκεί, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μοσχάτου, ο ΟΦΗ ήταν άθλιος πραγματοποιώντας μια απαράδεκτη εμφάνιση με αποτέλεσμα να σκορπίσει θλίψη και απογοήτευση με την εικόνα που παρουσίασε. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν νωρίς το σκορ (στο 15′) και ενώ ο ΟΦΗ να δείξει ότι εκείνος πρέπει να πιέσει για τη νίκη, ο Εθνικός ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία σε όλη την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερη φορά στα τέλη του ημιχρόνου. Δύο γκολ που είναι καθαρά αποτέλεσμα της άμυνας και του Βλάχου που έχει ευθύνη και στα δύο τέρματα.

Ο Σεροπιάν ανακάτεψε την τράπουλα, τοποθέτησε τον Γκούμα σε θέση στόπερ, λόγω τραυματισμού του Παπατζίκου στην τελευταία προπόνηση και αυτό το στοιχείο έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ο Φαμπίνιο ήταν ασύνδετος με αποτέλεσμα ο Σεροπιάν να υποχρεωθεί στο 30λεπτο να αλλάξει την διάταξη του ΟΦΗ. Έβγαλε από το ματς τον Βραζιλιάνο, πέρασε μέσα τον Μπολάκη πηγαίνοντας τον στο δεξί άκρο της άμυνας περνώντας τον Πιθαρούλη σε θέση στόπερ.

Και πάλι όμως η εικόνα του ΟΦΗ ήταν πολύ κακή. Και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να βγει και να έχει μεγάλο πάθος, όλοι είδαμε μια ομάδα απαθέστατη, με ελάχιστο τσαγανό και ακόμα χειρότερη εικόνα. Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς δίχως να κάνει ούτε μια ευκαιρία (!!) και η ανώμαλη προσγείωση ήρθε από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook