Κλείνει προπονητή και στοχεύει στο να ξεκινήσει σερί νικών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν οτι μόνο με ένα σερί νικών θα μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και ελπίζουν οτι το ματς με την Κηφισιά θα είναι η αφετηρία για να μπει η ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Το θέμα του προπονητή είναι σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν οτιτο θέμα θα έχει κλείσει άμεσα, εντός της βδομάδας.

Το κακό ξεκίνημα έχει κάνει άπαντες στην ομάδα να κατανοήσουν οτι μόνο με ένα σερί νικών θα μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Έτσι περιμένουν το ματς με την Κηφισιά την προσεχή Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ” θα είναι η αφετηρία για να μπει η ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κουσίδης που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του με τον Εθνικό στο Μοσχάτο και ο Αργεντίνος Βιγιαφάνε, που μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και γίνονται ενέργειες να εκδοθεί το δελτίο του, τίθενται στην διάθεση της ομάδας.

Πιθανότητες να προλάβει το προσεχές παιχνίδι έχει και ο τραυματίας Παπατζίκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα και δεν έχει αγωνιστεί στα δυο πρώτα παιχνίδια με Εθνικό και Ηράκλειο.

Από το παιχνίδι με την Κηφισιά θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Τζέκος που αποβλήθηκε στο Ηράκλειο και οι τραυματίες Σαχινίδης και Δαμιανάκης.

Σήμερα, Τρίτη (6/10), υπάρχει ρεπό και από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook