Παραμένει στον “αέρα” η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον “αέρα” βρίσκεται η υπογραφή του συμφωνητικού ανάμεσα στους επιχειρηματίες και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με αποτέλεσμα αυτό το θέμα όσο δεν κλείνει να δημιουργεί προβληματισμούς και ερωτηματικά.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχει αυτό το πρόβλημα, όσο και αν στην ομάδα των επιχειρηματιών προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους προκειμένου αυτή η υπόθεση να μην επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα ενώ οι “9” θέλοντας να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους απέφυγαν να δώσουν οποιαδήποτε ενημέρωση για το αποτέλεσμα των επαφών.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από πλευράς Ερασιτέχνη ζητούναι τρελές απαιτήσεις σε σημείο που να δημιουργούνται ερωτηματικά και απορίες για το κίνητρο αυτών των ενεργειών. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι έγινε ακόμα και επίθεση σε… “χαμηλούς τόνους” από μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη προς την ομάδα των επιχειρηματιών ως προς τα χρήματα που έχουν διαθέσει μέχρι τώρα για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάτι που αναμφίβολα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες απορίες για το κίνητρο αυτών των ενεργειών όταν την 1η του Οκτώβρη δόθηκε από την πλευρά τους ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο παραπάνω ζήτημα κάνει αναφορά και το σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Πατρίς” όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τέσσερις μήνες τώρα το συμφωνητικό ανάμεσα στην διοικούσα επιτροπή και τον Ερασιτέχνη υπογράφεται την ημέρα και σβήνεται τη νύχτα (κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας). Αυτό όμως προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα που περνάει (ακόμα και αν δεν το θέλουν οι διοικούντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια). Οι σχέσεις των δύο πλευρών μεταβάλλονται συνεχώς και όλα αυτά δημιουργούν αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Όσο και αν υπάρχει καλή θέληση από την πλευρά των επιχειρηματιών, η εκκρεμότητα αυτή εντείνει το κλίμα της αστάθειας που χαρακτήριζε και τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα και ξεκινούσε πάλι από τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook