Κλείνει την Τετάρτη το θέμα του προπονητή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ όπου θα καταλήξει στο θέμα του “εκλεκτού” για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οριστικά, την Τετάρτη πρόκειται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του προπονητή αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοικούσα Επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει για να παρθεί οριστική απόφαση. Πληροφορίες αναφέρουν πως βασικός υποψήφιος είναι ο Μπάμπης Τεννές που πάντως φέρεται να ζητάει εγγυήσεις για άμεση μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ αλλά δεν φαίνεται να είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Το όνομα του Τίμου Καβακά είναι στην επικαιρότητα ενώς τα τελευταία 24ωρα ακούγεται έντονα και αυτό του Θανάση Κολιτσιδάκη. Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ έχει στα “συν” του το γεγονός ότι γνωρίζει καλά την Γ Εθνική ενώ την πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Ηροδότου κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία και εν τέλει τερματίζοντας μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Πάντως, όπως και να έχει φαίνεται πως το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά την Τετάρτη όπου θα αποφασίσει το Δ.Σ. για τον προπονητή στον οποίο θα δοθεί το χρίσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook