Θα βγει “λευκός καπνός” – όλα τα δεδομένα για τους υποψήφιους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο να κλείσει το θέμα του προπονητή.

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Gentikoule για την κρίσιμη Τετάρτη που θα βγάλει “λευκό καπνό” για το θέμα του αντικαταστάτη του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο του ΟΦΗ. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα είναι τα γνωστά όμως επιβεβαιωμένα έχει γίνει επαφή μόνο με τους Μπάμπη Τεννέ και Τίμο Καβακά. Εντός ΟΦΗ έχει κερδίσει αρκετούς πόντους και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης καθώς στον ΟΦΗ θεωρούν ότι πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει αρκετά καλά το DNA του συλλόγου ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται για έναν σοβαρό και εργατικό άνθρωπο που για τον ίδιο μιλούν τα δείγματα γραφής της δουλειάς του.

Όπως και να έχει, πέραν των τριών παραπάνω, στην επικαιρότητα βρίσκεται πάντα το όνομα του Νίκου Γκουλή έχοντας ο ίδιος ως σοβαρό μειονέκτημα το γεγονός ότι βρίσκεται σε “απραξία” εδώ και αρκετά χρόνια – κάτι που αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα για την διοίκηση του ΟΦΗ (και δικαιολογημένα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook