Η αγάπη του Λόρια για τον ΟΦΗ και το ευχαριστώ σε Παγωμένο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκιόργκι Λόρια θα αγωνίζεται στην Ρωσία και την Κρίλια Σοβέτοφ και με δηλώσεις που έκανε στο gazzeta αναφέρθηκε στον ΟΦΗ αλλά και στους Αναστόπουλο, Παγωμένο.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον ΟΦΗ, αγαπώ αυτή την ομάδα, τους φιλάθλους της και τον κόσμο εκεί” είναι το σχόλιο του αναφορικά με την ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά μακρυά από την πατρίδα του. Ο Γκιόργκι Λόρια δεν ξεχνάει και τους Νίκο Αναστόπουλο αλλά και Σάκη Παγωμένο με τους οποίους, παρότι συνεργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εκείνους: “Ο Αναστόπουλος επίσης είναι σπουδαίος, με πρότεινε στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλω να τον ευχαριστήσω όπως και τον Σάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων που είχα για τους επόμενους έξι μήνες”.

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Τζενάρο Γκατούζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γκαετάνο Πετρέλι υπογράμμισε πως: “Ο “Ρίνο” είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά, ήθελε ο κάθε παίκτης του να παίζει με πάθος και καρδιά. Οι συνεργάτες του επίσης ήταν πολύ καλοί, ειδικά ο Γκαετάνο Πετρέλι, ο προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω δουλέψει. Με δίδαξε πολλά πράγματα και θέλω να ευχαριστήσω τον Γκατούζο γι αυτούς τους σπουδαίες έξι μήνες που περάσαμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook