Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την οικογένεια Στεφανουδάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Στεφανουδάκη, Ευαγγελίας.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: H διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Η κηδεία της Ευαγγελίας Στεφανουδάκη θα γίνει την Παρασκευή (9/10) στις 4μμ στη Φανερωμένη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: To Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον χειρούργο-ορθοπεδικό και γιατρό του ΟΦΗ επί σειρά ετών Γιώργο Στεφανουδάκη, για το χαμό της μητέρας του Ευαγγελίας Στεφανουδάκη. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή (9/10) στη Φανερωμένη.

Και της Επιτροπής της Ακαδημίας: Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον γιατρό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη για το χαμό της μητέρας του, Ευαγγελίας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 4 το μεσημέρι στη Φανερωμένη του δήμου Φαιστού και θα παραστεί αντιπροσωπεία της ακαδημίας του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook